Servicii

 

  • Consiliere psihologică — Prețul sedinței 100 RON

sala-cabinetConsilierea, spus în termeni foarte simpli, este un tip de relație în care o persoană specializată, acordă ajutor, la cerere, unei persoane care traversează o perioadă mai dificilă a vieții sale.

Consilierea psihologică este o formă de intervenție psihologică care se adresează persoanelor aflate într-o situație de impas cu privire la rezolvarea unor situații de criză (sociale, profesionale sau familiale). Pacientul este îndrumat să controleze o situație de criză și îl asistă în găsirea unei soluții la problemă cu care se confruntă.

Psihoterapia pentru adulți poate fi utila în tratarea următoarelor probleme: depresie, anxietate, atacuri de panica, fobii specifice, dependente, stima de sine scăzuta, tulburări sexuale și alte probleme psihosomatice.

  • Psihoterapie individuală — Prețul sedinței 100 RON

Apariția unor situații noi de viață care generează inadaptare, neplăcere psihică și fizică, relații inadecvate cu ceilalți, traume din prezent sau trecut, negăsirea spontaneității, nemulțumiri generate de performanțele profesionale, ar putea fi câteva motive de a ajunge să cauți un cabinet de psihoterapie sau consiliere. Cu alte cuvinte, mediul “psi” este căutat atunci când apare o sursă de nefericire, neîmplinire, un simptom sau atunci când cineva simte o dorință de schimbare, de maturizare.

salaPsihoterapia este tratamentul problemelor de natură emoțională sau mentală, prin metode psihologice, tratament prin care o persoană calificată pentru a practica psihoterapia stabilește o relație profesională cu un pacient în vederea înlăturării sau modificării unor simptome, a unor comportamente disfuncționale și pentru susținerea creșterii și dezvoltării personale.

  • Psihoterapie de cuplu — Prețul sedinței 120 RON

Psihoterapia de cuplu diferă de psihoterapia individuală prin faptul că psihologul nu este atât de axat de experiențele individuale ale partenerilor, cât pe comunicarea între aceștia.

O problemă de cuplu care durează de mult timp poate fi intretinută pentru că aduce unuia dintre parteneri beneficii. Terapeutul te ajută să afli cine alimentează problemă și de ce.

Un bun psihoterapeut este o persoană cu care poți vorbi cu ușurință, căreia îi păsa de problemele tale și te poate ajuta să schimbi lucrurile care nu merg bine în relație, să-ți identifici obiectivele și să te orientezi spre atingerea acestora. Pentru rezultate bune, este necesar ca ambii parteneri să fie prezenți la ședințele de terapie.

Pentru cei care nu au posibilitatea de deplasare la cabinet, există opțiunea de consiliere prin Skype. Folosiți butonul de pe partea dreaptă sau id-ul izabelgeorghiou.